WelkomWat heerlijk dat je -Zoveel Mooier- gevonden hebt! Ik heet je van Harte Welkom!

Ik hoop dat dit een plekje voor jou mag zijn, wat jouw leven, jouw wereld of misschien gewoon jouw dag, zoveel mooier maakt.

Uit ervaring weet ik dat het zo fijn kan zijn om te mogen voelen dat je gewenst bent, dat het er toe doet dat jij hier op deze aarde bent.
Want het doet er wel degelijk toe dat jij hier bent, dat jij geboren bent en jouw voetstappen op deze wereld achterlaat! Ik hoop van harte dat je dit al beseft en ook zo voelt en dat anders dit blog een bron van inspiratie en bemoediging voor je mag zijn!

Misschien vraag je je af wie ik ben? Ik ben net als jij gewoon een mens, niets meer en niets minder.. een mens dat zich gelukkig voelt om hier op deze plaats de wereld een klein beetje mooier te maken.  Gewoon omdat de wereld wel wat moois kan gebruiken... zeker in de tijd waarin wij nu leven.
Ik ben niet iemand die grootse plannen heeft of denkt de wereld te kunnen veranderen... ik ben iemand die op mijn manier graag een steentje bijdraagt in het geluk van anderen... hoe klein dat steentje ook mag zijn.

Ik hoop dat je hier jouw steentje van geluk zult vinden en dat je hier inspiratie opdoet om wellicht wat geluk met een ander te delen of aan een ander door te geven.

De wereld is met Jou, zoveel mooier!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...