woensdag 6 april 2016

We zijn allemaal maar heel "gewoon" mens!
Kijk jij tegen mensen op? Heb jij het idee dat een ander veel meer van betekenis is dan jij?
In mijn omgeving hoor ik mensen wel eens zeggen: ' Ik bijzonder? Laat me niet lachen... zo slim of handig ben ik niet hoor. Ik ben maar heel gewoon.'

We zijn allemaal maar heel "gewoon" daarin maakt het echt niet uit of je nu een dokter bent of bijvoorbeeld een timmerman. We zijn allemaal MENS en allemaal even hard nodig, ieder op zijn eigen manier.

Het is zo jammer als we onszelf gaan vergelijken met andere mensen, als we gaan denken dat die veel beter zijn dan ons. Waarom jezelf vergelijken met een ander mens, waarom denk je dat een ander mens meer is dan jij bent? Jij bent toch ook mens? Jij hebt net zoveel rechten om te bestaan als ieder ander. Meer dan "mens" kun je niet worden.... kunnen wij allemaal niet worden. Je bent als mens geboren en je zal ook als mens sterven, niets ingewikkelds aan, zo is het voor ons bepaald. En of het ene mens nu veel meer geleerd heeft dan het andere mens.. maakt in deze situatie helemaal niet uit. We blijven mens.

We kunnen wel onszelf blijven ontwikkelen, leren van elkaar en hierdoor onszelf prettiger en gelukkiger gaan voelen. Laten we kijken en leren van elkaar, in plaats van elkaar te vergelijken.
Kijk naar de mensen om je heen met liefde en zie ze als het mens dat ze zijn.

Ons grootste geschenk dat wij kunnen delen is LIEFDE.
Liefde voor jezelf en liefde voor de mensen om je heen. Deel jouw liefde!

~ Irene ~

1 opmerking:

  1. Wat mooi Irene en wat kan jij dat toch goed en juist omschrijven! Ik ga jouw blog bij mijn favorieten plaatsen en volgen hoor. Ik verheug me nu al op je volgende... Heel veel liefs en succes met schrijven (hoewel dat succes wensen eigenlijk niet nodig is, je doet het al zo goed!)

    BeantwoordenVerwijderen

Dit blog wordt nog Zoveel Mooier met een reactie van jou! Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...